Građevinski projekt

O NAMA

 

Građevinski projekt d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki na području projektiranja, nadzora i konzultantskih usluga u građevinarstvu, sa reputacijom uspješnog i stručnog poslovnog partnera.

Uz svakodnevno nastojanje da svojim rješenjima učinimo vaš i naš svijet, ljepšim , boljim i ugodnijim, zadovoljan klijent naše je najveće ostvarenje.

TIM

Naš stručni tim je tu da vam pruži najbolja i najsigurnija rješenja iz područja niskogradnje, konstrukcija, geotehnike i hidrotehnike.

Do sada stečenim znanjem te stalnom edukacijom i usavršavanjem svojim klijentima nastojimo pružiti najnovija, ekološki i ekonomski održiva rješenja.

 

 

KVALITETA

Osiguranje kvalitete pružanja usluga te zadovoljavanje najvećih standarda temelj je uspjeha i glavni zadatak u radu tvrtke Građevinski projekt d.o.o.

Osiguranje kvaliteta zasnovano je na visokom nivou stručne osposobljenosti našeg tima, na kulturi rada i ponašanja, na odgovornosti i stalnoj kontroli, kao i neprekidnom ulaganju u razvoj, poboljšanju tehničke opremljenosti i njegovanju dugoročnih poslovnih veza.

 

MISIJA

MisijaNaša misija je da budemo, aktivni i inovativni, da pružimo vrhunsku kvalitetu u suradnji sa našim poslovnim partnerima, da budemo pouzdan i odgovoran partner, da stvorimo radno okruženje koje potiče timski rad, komunikaciju i povjerenje, da demonstriramo znanje i kvalitetu našeg rada te aktivno sudjelujemo u stvaranju kvalitetnijeg života naših građana.

 

 

VIZIJA

VizijaGrađevinski projekt d.o.o. svoju politiku poslovanja nastoji temeljiti na sustavu održivog razvoja stoga nastojimo da i mi budemo dijelom ne tako davno određenog cilja:

"Odgovoriti na zahtjeve današnje generacije, a da se pri tome ne unište mogućnosti da buduće generacije odgovore na svoje zahtjeve."
(osnovni princip održivog razvoja- definirala UN Komisija pod vodstvom Gro Harlem Brundtland (Brundland), premijerke Norveške, 1987. godine)

 

PONOSNI SPONZOR:Vi ste ovdje: Home O nama